Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Faculetat Huggies, për një lëkurë të butë për foshnjën

Lëkura e bebes sidomos në vendin intim, ka tendencë të irritohet.

Kjo ndodh kryesisht për shkak të pelenave dhe faculetave që ju mund të përdorni.

Mënyra më e sigurt për pastrimin e lëkurës së foshnjes tuaj, është përmes faculetave Huggies.

Huggies e kanë një formulë të thjehtë: pa aromatizues, pa alkool dhe pa përmbajtje të kemikatëve të dëmshme.

Për dallim nga facultetat e tjera, ato Huggies janë të testuara dermatologjikisth dhe janë hipoalergike.

Përbërësi kryesor është uji i cili pa dyshim, është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre here, arsye kjo pse janë shumë të përshtatshme për bebin tuaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë