Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Dr Linda Jerliu, shpjegon gjithçka rreth sëmundjeve reumatologjike (VIDEO)

Sëmundjet reumatologjike,  janë shumë të përhapura në vendin tonë.

Doktoresha Linda Jerliu, tregon për detajet që e kësaj sëmundje.

Ajo për portalin Familja Jone, shpjegoi që pacientët kryesisht vizitojnë mjekun kur fillojnë dhimbjet më të dukshme në nyje dhe kyçe.

Për të kuptuar më shumë rreth këtyre sëmundjeve, ju mund ta ndiqni intervistën më poshtë. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë