Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Deri tani janë dhënë 24,841 doza përforcuese dhe 2,137 doza të treta të vaksinës antiCOVID

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike iupop Kosovës, informon 24 orët e fundit janë dhënë 3.541 doza të vaksinës kundër COVID-19.

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.704.633 doza të vaksinës.

Deri më sot 793.574 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.

Deri më sot janë dhënë 24.841 doza përforcuese dhe 2.137 doza të treta të vaksinës COVID-19.

Në total numri i rasteve aktive me coronavirus është 2,811.

Numri i përgjithshëm i të shëruarve është 158.315, ndërkaq nga fillimi i pandemisë nga coronavirusi kanë vdekur 2,994 persona.

Arkiva

Kategoritë