Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Çka përfshijnë check up’et?

1. Check up për meshkuj
Hemogrami, Urina ,Glicemia, Urea ,Kreatinina 
Lipidogrami – Lipidet total,Cholesteroli, Trigliceridet, HDL,LDL,VLDL 
Provat e heparit – ALT ,AST ,BIL totale , BIL direkte dhe Bil indirekte 
TSH , PSA,SE,CRP

2. Check up për femra 
Hemogrami, Urina ,Glicemia, Urea ,Kreatinina 
Lipidogrami – lipidet total,Cholesteroli, Trigliceridet, HDL,LDL,VLDL 
Provat e heparit – ALT ,AST ,BIL totale , BIL direkte DHE Bil.indirekte 
TSH , Vit.D, SE,CRP

3. Check up për fëmijë 
Hemogrami, Urina ,Glicemia, Urea ,Kreatinina , CRP , Strisho hunde dhe fyti
Cholesteroli, Trigliceridet, ALT ,AST ,Bil totale

4. Paneli metabolik gjithëpërfshirës përfshinë testet e mëposhtme dhe mund të bëhet tek të gjitha moshat dhe tek të dyja gjinitë: 
• Glikemia
• Kalciumi 
• Magneziumi 
• Proteina totale 
• Albuminet 
• Globulinet 
• Natriumi 
• Kaliumi 
• CO2 (dioksidi i karbonit) 
• Kloridi 
• BUN (azoti ureik i gjakut) 
• Kreatinina 
• ALP (fosfataza alkaline) 
• ALT (alanine amino transferase , i quajtur edhe SGPT) 
• AST (aspartate amino transferase, i quajtur edhe SGOT) 
• Bilirubina totale

Për t’i kryer kontrollet në mënyrë të detajuar ju mund të drejtoheni vetëm në një vend: Olive Medical & Laboratory.

Youtube

Arkiva

Kategoritë