Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Çka ndikon në trashjen e qafës dhe në ‘mjekër të dyfishtë’?

Kur fitoni disa kilogramë më tepër, më së shumti vihet re në fytyrë.

Shumë persona mund të urrejnë kur u krijohet në fytyrë ‘mjekëra e dyfishtë’. E vërteta qëndron se jo vetëm pesha ndikon që të krijohet mjekëra e dyfshit dhe trashësia e qafës.

Për të pasur një mjekër dhe qafë me elegante peshë të madhe luan edhe:

13 Things That Can Reduce Face and Neck Fat (Say Goodbye to the Double Chin)

Mënyra se si qëndroni – nuk është për tu cuditur që mënyra e gabuar se si qëndroni ndikon përvec në shpinë edhe në fytyrë! Nëse qëndroni të kërrusur për një periudhë të gjatë, pas një kohe do të ju formohet mjekëra e dyfishtë.

13 Things That Can Reduce Face and Neck Fat (Say Goodbye to the Double Chin)

Pozita e gabuar se si flini – sipas studimeve kualiteti i gjumit ndikon në shtimin e peshës dhe humbjen e saj. Që të eleminioni mundësinë për rrudha në fytyrë ju duhet të flini në shpinë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë