Mar, Mar 19, 2024
Banner Top
Banner Top
Çka është radiologjia?

Radiologjia, është degë e mjekësisë që merret me prodhimin e imazheve dhe interpretimin e tyre.

Përndryshe, radiologjia është një prej shpikjeve që ka bërë revolucion në mjekësi. Përmes saj dege mjekësore, tani është e mundur diagnostifikimi i hershëm i shumë sëmundjeve.

Radiologu, është personi mjekësor që merret me interpretimin e imazheve të siguruara nga teknologjia dhe në bashkëpunim me personel tjetër mjekësor arrin në diagnostifikimin e sëmundjeve të ndryshme.

Për të kryer një kontroll të tjerë ju mund të drejtoheni tek CT Beni në Ferizaj.

Përndryshe CT Beni është poliklinikë diagnostikuese – radiologjike që gjendet në rrugën ‘Ramadan Rexhepi’ në Ferizaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë