Pre, Sht 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Cili është dallimi në mes të simptomave të gripit dhe ftohjes?

Shkruar nga: Dr. Agon Bislimi

Shpesh kur ndjehemi të lodhur, kemi ndonjë dhimbje muskujsh, ose edhe simptoma tjera, I neglizhojmë duke thënë që është një gjendje gripoze dhe nuk kalon “pa e bërë të vetën”.
Por si të I dallojmë shenjat e ftohjes dhe gripit.
Në një grafikë, me disa informata të shkurtra dhe shumë të qarta Dr. Agon Bislimi na informon më shumë simptomat kur jemi të ftohur dhe kur kemi grip. /Familja Jonë


0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë