Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Çfarë të bëni kur keni sy të thatë?

Personat që kanë sy të thatë, mund të përjetojnë një ndjesi djegie në sy dhe dhimbje në sy.

Personat që kanë sy të thatë, përjetojnë shikim të tërbulluar dhe u lodhen shumë shpejtë.

Janë disa gjëra shtëpiake që mund të ndihmojnë në lehtësimin e simptomave që vijnë nga sytë e thatë.

Aplikoni lecka të ngrohta në sy dhe mbani për disa minuta.

Përdorni një fuzë gjatë gjithë vitit për të luftuar ajrin e thatë nga ajri i ngrohtë dhe ai i kondicionuar, të cilat mund të irritojnë sytë.

Mos harroni të pushoni shpesh kur jeni duke punuar në një kompjuter ose ekran video. Mbani ekranin e kompjuterit tuaj nën nivelin e syve dhe bëni pushime të rregullta

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë