Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Çfarë ndodh nëse keni edhe grip edhe koronavirus në të njëjtën kohë?!

Shpresohej se temperaturat e nxehta do të ndikonin në zhdukjen e coronavirus nga ajri, por një gjë e tillë nuk po ndodh dhe rastet janë në rritje. 

Sidoqoftë këtu do të flasim se si ndikon në trupin tone nëse e kemi edhe Covid-19 edhe gripin, në të njejtën kohë.

Profesori Ian MacKay nga Universiteti Queensland, thotë se mund të ndodh infektimi ng adz format në të njejtën kohë.

Rasti i parë me Covid-19 që vdiq jashtë Kinës ishte një burrë 44-vjeçar në Filipine, i cili kishte edhe gripin, shkruan netdoktori. Nuk është e sigurt se gripi përkeqëson gjendjen, por fakti që viktima ishte mjaft e re është shqetësuese, thotë Florian Krammer nga Mount Sinai School of Medicine në New York.

Mjekët në Spitalin Tongji në Wuhan raportojnë se në janar dhe shkurt të këtij viti, pasi Covid-19 u izolua derisa gripi akoma qarkullonte, shumë pacientë kishin të dy viruset.

Ky bashkëveprim sjell më shumë dëmtime në zemër.

Arkiva

Kategoritë