Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Çfarë këshillojnë mjekët për të ulur nivelin e kolesterolit?

Kolesteroli është një substancë e dendur dhe yndyrore që gjendet në çdo qelizë të trupit tuaj. Në mënyrë që të nivelizoni kolesterolin në gjak, mjekët këshillojnë që të ndryshohet dieta.

Për shembull mjekët këshillojnë që:

  • Të limitoni ushqimet që kanë shumë yndyrë e sheqer
  • Të zgjedhni ushqime që janë burim i proteinave
  • Të hani ushqime të pasura me fibra dhe pemë e perime
  • Të largoni nga menyja ushqimet e shpejta/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë