Enj, Nën 30, 2023
Banner Top
Banner Top
Çfarë është hernia hiatale dhe cilat janë simptomat?

Hernia Hiatale, është një crregullim i sistemit të tretjes. Kjo sëmundje paraqitet, kur ndodh një tërheqje në zonën ku bashkohet stomaku dhe ezofagu.
Njerëzit që janë më të prirur të preken nga hernia hiatale, janë duhanpirësit dhe personat që kanë mbipeshë.
Shumica e personave, nuk kanë simptoma të qarta sa i përket hernie hiatale por personat e prekur nga kjo sëmundje, ndjejnë një dhimbje në gjoks – dhimbje që përkeqësohet sidomos pas përkuljeve dhe pas konsumimit të ushqimit.
Hernia Hiatale, mund të trajtohet në Spitalin Sirona përmes kirurgjisë së hapur dhe laparoskopisë nga stafi profesional i mbështetur nga aparatura më moderne në vend. /Familja Jone

No photo description available.

Youtube

Arkiva

Kategoritë