Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Bukë pa miell “TONUS” – një produkt i shkallës së lartë për ushqim të shëndetshëm

Buka Tonus është zgjedhja e duhur për të siguruar dozën e nevojshme të vitaminave, mineraleve dhe oligolementeve dhe për të siguruar imunitet të fortë.

Në të gjithë botën prona më e vlefshme e personit është shëndeti i tij dhe varet në thelb nga të ushqyerit.

Produkti me vetitë e mëposhtme do të ishte ideal (nga këndvështrimi i një ushqimi të shëndetshëm) e të cilat i ofron buka TONUS.

1. I siguron personit substanca të nevojshme ushqyese dhe biologjikisht të vlefshme që përmbahen në një produkt në organizëm të ekuilibruar dhe të përshtatshëm për llojin e asimilueshmërisë

2. Është ekologjikisht i pastër, nuk përmban asnjë ruajtës dhe grumbullues (të pambuluar) nga një organ i organizmit;

3. Pastron vazhdimisht trupin nga skorjet, kancerogjeni dhe substanca të tjera të dëmshme.

Kjo bukë përmban shumë fibra ushqimore. Konsumi i 250 g bukë “TONUS” në ditë le trupin tonë të marrë 40-45 g. të fibrave. Normë ditore prej 50 g. e rekomanduare.

Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare të Higjienës së Ministrisë së Shëndetësisë në Bullgari, përmbajtja e fibrave ushqyese në bukën “Tonus” është 22 përqind, në këtë vëllim 13 përqind fibra ushqimore të tretshme dhe 9 përqind përmbajtje fibra ushqimore jo të tretshme (FF) dhe kjo është 20 herë më shumë sesa në bukë të përhapur.

Kështu që struktura dhe madhësitë e fibrave janë ato që lejojnë të pastrojnë tërësisht të gjithë sipërfaqen e një shtegu gastro-enterik dhe gjithashtu organet dhe sistemet e tjera të brendshme. Gjaku pastrohet gjithashtu.

Me përdorimin e “TONUS” me ushqim i cili gjithmonë përmban sasinë e caktuar të substancave kancerogjene dhe toksike, “TONUS” thith këto substanca duke siguruar mirëmbajtjen e vazhdueshme në pastërtinë e organeve të brendshme dhe sistemeve të një organizmi.

“TONUS” është shumë i pasur me magnez, zink, selen, hekur, mangan, bakër, kobalt, silikon. Këto elemente janë të ekuilibruar dhe ato janë në formë lehtësisht të asimiluar, pasi kërkohet nga mbirja e grurit të krijojë kushtet për ekzistencën e sythave. .

“TONUS” është i pasur me vitamina: В1, В2, В3 (RR), В6, В12, një acid folik, acidi pantotenovoj, inozitolom, vitamina E – tokoferol janë në këtë bukë.

Në përgjithësi, buka “TONUS” është produkt i domosdoshëm ushqimor dhe një ilaç i vlefshëm për arritjen dhe ruajtjen e shëndetit.

Arkiva

Kategoritë