Die, Mar 24, 2024
Banner Top
Banner Top
Aprovohet një medikament që lufton migrenën

Administrata e Medikamenteve në SHBA të hënën kanë treguar që tashmë është aprovuar një medikament i quajtur Ubrogepant, e që mund ta trajtojë migrenën.

Ky ilaç do të quet Ubrelvy dhe do prodhohet nga kompania Allergan dhe është duke u cilësuar si një prej medikamenteve më efektive për personat që vuajnë nga migrena.

Gjithashtu ky medikament po del të jetë pa ndonjë efekt anësor, siç rëndom ndodh tek medikamentet e tjera për migrenë.

“Ubrelvy, është një opsion tejet i mirë për të trajtuar migrenën tek të rriturit”, është shprehur Dr.Billy Dunn, nga Administrata e Medikamenteve./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë