Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
A do të jetë më i fuqishëm COVID-19 gjatë stinës së dimrit?

Në fillim të pandemisë, parashikimet ishin që COVID-19 do të zbutej gjatë verës, mirëpo kjo gjë nuk rezultoi ashtu.

Sipas BBC, dimri dhe ditët e ftohta mund ta bëjnë edhe më agresiv këtë virus.

A do të përhapet më shumë koronavirusi gjatë dimrit?

Shkencëtarët janë të ndarë në dysh sa i përket mendimeve nëse koronavirusi do të jetë më i fuqishëm në dimër, pasi shkenca mbetet kryesisht në teoritë që dinë për viruset e tjera gjatë stinës së dimrit./FamiljaJone

Arkiva

Kategoritë