Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
97 të shëruar dhe 85 persona pozitivë me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit 85 persona kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 dhe 97 të tjerë janë shëruar.

Të konfirmuarit me koronavirus janë nga:

“Komuna Prishtinë 15 raste, komuna Gjilan 9 raste, komuna Podujevë 7 raste, komuna Gjakovë 6 raste, komuna Kamenicë 5 raste, komuna Pejë 5 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Fushë Kosovë 4 raste, komuna Lipjan 4 raste, komuna Prizren 4 raste, komuna Istog 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Kaçanik 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Vushtrri 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash, Mitrovicë, Skenderaj dhe Suharekë”.

Arkiva

Kategoritë