Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Për 4 ditë në Emergjencë  kërkuan ndihmë mjekësore 940 persona

Për 4 ditë, në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës 970 persona kërkuan ndihmë mjekësore, njofton Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

Sipas ShSKUK-së në Dhomën e Reanimimit ( Dhoma e Kujdesit të Avancuar Emergjent) u trajtuan 214 pacientë, në Dhomën e Shërbimit Kirurgjik 169 dhe në Dhomën e Shërbimit Internistik 276 pacientë.

Ndërkaq u kryen edhe 239 vizita ortopedike, ndërsa, si pasojë e lëndimeve të marra në aksidente komunikacioni, u trajtuan 51 persona.

Arkiva

Kategoritë