Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
426 gjoba brenda 24 orëve për shkelje të masave kundër COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shqiptuar 426 gjoba për shkelësit e masave kundër COVID-19.

Qeveria javë më parë vendosi masa të reja për të frenuar përhapjen e pandemisë, ndërsa bëri të ditur se masat e njëjta do të vazhdojnë edhe më tutje.

Ndërkohë që gjatë ditës së premte u raportua vetëm një vdekje dhe 25 raste me të reja me COVID-19

Arkiva

Kategoritë