Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
3 mjekë, 14 infermierë dhe 3 staf mbështetës në Gjakovë pozitiv me koronavirus

Në Spitalin e Gjakovës janë duke u trajtuar 41 pacientë me COVID-19, duke përfshirë tre mjekë, 14 infermierë dhe 3 staf mbështetës.

“Raporti 24 orësh për Spitalin e Gjakovës, datë 01.09.2020 ora 8 është:

41 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid
29 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv,
6 pacientë do te testohen
6 pacientë do të testohen
25 pacientë me oksigjeno terapi,

Covid pozitiv aktiv janë: 3 mjekë 14 infermiere dhe 3 stafe mbështetës”, shkruhet nê njoftim të Spitalit.

Arkiva

Kategoritë