Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
3 mijë e 334 raste aktive me COVID-19

Që nga 13 marsi kur né Kosovë janë paraqitur rastet e para me COVID-19, 13 mijë e 454 persona kanë rezultuar pozitiv me këtë virus.

Nga këta 525 persona kanê ndërruar jetë.

9 mijë e 595 janê shëruar dhe 3 mijë e 334 janë ende të infektuar.

Arkiva

Kategoritë