Mar, Maj 17, 2022
Banner Top
Banner Top
11 pacientë me COVID-19 po trajtohen në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 14 pacientë , 11 të  konfirmuar me Covid-19 pozitivë  dhe 3 të  negativizuar post- Covid.

Me oksigjeno-terapi po trajtohen 7 pacientë, kurse  në Mjekim Intensiv janë të shtrirë 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 6 pacientë

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë , 2 pacientë

Spitali i Pejës, 3 pacientë

Spitali i Prizrenit , 1 pacient.

Arkiva

Kategoritë