Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
10 fotografi që na bëjnë  të jemi mirënjohës për jetën!

Kurdoherë që ndihemi sikur bota po shembet mbi ne, kërkojmë një shenjë për të na dhënë shpresë, për të na bërë të ndjehemi më mirë. Janë pikërisht momentet e vështira kur kuptojmë se gjëja që kërkojmë është tashmë e jona. Lumturia vjen në pako të vogla dhe ndonjëherë gjithçka që na duhet është të vlerësojmë gjërat që kemi.

Çdo kush ndonjëherë ka nevojë për një rikujtim se duhet vlerësuar gjërat që kemi. Shikoni përmbledhjen tonë më poshtë.

1. Mbeturinat  e dikujt janë thesari i dikujt tjetër

2. “Gjyshi im, disa orë para se të vdiste, duke i buzëqeshur nipit të tij të sapolindur”

3. “Tifozët filipinas e bënë këtë mural të Kobe dhe Gigi Brayant brenda natës ndërsa vajtonin”

4. “Unë solla në shtëpi një qenush shumë të sëmurë 2-javor, duke dyshuar se ai do të mbijetonte natës. Sot, unë e adoptova atë zyrtarisht”

5. 2 botë të ndryshme!

6. Një burrë i ushtrisë duke përqafuar familjen e tij para se të dërgohej në detyrë

7. “Vajza ime 10-vjeçare donte që unë të shëtisja në plazh me të. Bëra fotografinë më të mirë të jetës sime”

8. “Duke u bërë superhero i vetës, u shërova nga anoreksia”

9. “Një baba që e do shikimin e djalit të tij”

10. “Djali dhe babai im nuk e kishin parë njëri-tjetrin për një kohë mjaft të gjatë. Të dy nuk mund të pushonin duke buzëqeshur. “

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë