Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Tetë të vdekur nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

Tetë persona kanë vdekur si pasojë e koronavirusit në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Gjilan 2 raste (74, 60 vjeç), Prishtinë 2 raste (89, 76 vjeç), Kaçanik 1 rast (76 vjeç), Podujevë 1 rast (70 vjeç), Rahovec 1 rast (62 vjeç), Skenderaj 1 rast (64 vjeç).

Numri total i rasteve pozitive është 79.089 raste nga 366.574 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.731 raste të vdekjes.

Arkiva

Kategoritë