Sht, Maj 27, 2023
Banner Top
Banner Top

Në kuadër të zbutjes së masave për parandalimin e koronavirusit, Spanja, do të lejojë që fëmijët të dalin në shëtitje nga vikendi i ardhshëm.
Këtë gjë e ka konfirmuar Ministri i Shëndetësisë në këtë shtet, Salvador Illa.
”Kjo është një qevreri që dëgjon dhe vikendin e ardhshmë do të miratojmë një urhdër që lejon fëmijët nën moshën 14 vjecare që të dalin në shëtitje”, ka thënë Illa.

Youtube

Arkiva

Kategoritë