Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Sonte në ora 20:00 duartrokitet për mjekët dhe stafin shëndetësor

“Image of Kosovo” i fton qytetarët që sonte nga ora 20:00 të duartrokasin në shenjë respekti për mjekët dhe infermierët.

 “Në shenjë respekti për të gjithë ata që nuk i frigohen të panjohurës #COVID19, punojnë më shumë se 15 orë në ditë, ju ftojmë SOT në ora 20:00 të duartrokasim për #MantilBardhët tanë. Ju inkurajojmë të na dërgoni video-inqizime në mënyrë që t’i respektojmë edhe në rrjete sociale”, shkruhet në postim.

Youtube

Arkiva

Kategoritë