Die, Tet 1, 2023
Banner Top
Banner Top
Simptomat e astmës

Astma është një gjendje në të cilën rrugët e frymëmarrjes ngushtohen dhe fryhen duke prodhuar mukus shtesë.

Astma e vështirëson frymëmarrjen dhe provokon të kolla. Për disa persona astma është një problem minor, por për të tjerët kjo sëmundje i pengon në aktivitetet ditore.

Kjo sëmundje nuk mund të kurohet, por simptomat mund të kontrollohen.

Simptomat e astmës, ndryshojnë nga njëri person në tjetrin.

Shenjat më të shpeshta të astmës janë:

Vështirësi në frymëmarrje

Shtrëngim në gjoks

Vështirësi për të fjetur për shkak të kollës/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë