Die, Gus 1, 2021
Banner Top
Banner Top
SI TË LARGOJMË GLYPHOSATE TEK FËMIJËT ME AUTIZËM:

Shkruar nga: Diola Dosti Baftiu
“Mesimet e Dioles”

Sipas shkencëtarit, dr. Stephanie Seneff, pothuajse çdo fëmijë I diagnostikuar me autizëm, ka në organizmin e tij një kimikat të njohur si glyphosate. Gjendet në herbicide. Punimi I dr. Seneff gjendet I publikuar në U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), 2014. Por si të bëhet detoxi nga ky kimikat? Sigurisht që shpresën e kemi tek ushqimet dhe suplementet ushqyese. Në këtë rast, tek ushqimet e pasura me sulfur. Sulfuri është armiku më I keq I këtij kimikati. Sipas ‘The World Health Organization’s (WHO) International Agency for Research on Cancer (IARC) ‘ glyphosatet, janë kancerogjenë të mundshëm. Edhe pse ende përdoren për të spërkatur sojën, misrin, kikirikët, panxharim dhe legumet. Përdorni më shumë kos, kefir, brokol, lakër, lulelakër dhe lakrat e brukselit që kanë më shumë prani të sulfurit. Merrni suplemente me përmbajtje methylsulfonylmethane, or MSM, hudhër, majdanoz, qepë, qitro dhe luleradhiqe.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë