Mar, Maj 17, 2022
Banner Top
Banner Top
ShSKUK:  Në trajtim 10 pacientë të konfirmuar me Covid-19, 6 post-Covid

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë 26 pacientë,10 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 6 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 6 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtohen 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 8 pacientë Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë Spitali i Prizrenit, 1 pacientSpitali i Pejës, 3 pacientë

Arkiva

Kategoritë