Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Sasia e kërkesave për kalori do rritet drastikisht

Sipas një studimi të publikuar së fundmi në Plos One, sasia e nevojshme për ushqim për  ta ushqyer gjithë popullsinë e botës, do rritet deri në 80 përqind.

Hulumtuesit gjerman, thonë që individët janë duke kërkuar më shumë kalori dhe autoritetet paralajmërojnë që mosplotësimi i këtyre nevojave mund të dërgojë botën në pabarazi të madhe.

Sipas OKB-së, popullësia globale nga 7 miliard që ishte në vitin 2010 do të rritet në 11 mliardë në vitin 2100./Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë