Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
Përmes grimit me tri hapa të thjesht ju mund ta zhdukni menjëherë mjekrën tuaj të dyfishtë

Me sa duket, njerëzit mund të heqin qafe mjekrën e tyre të dyfishtë pa kaluar nën thikë.

Gjithçka që duhet është një grim i vendosur në mënyrë strategjike dhe një eksperte bukurie zbuloi saktësisht se si të arrihet iluzioni.

Nikkie de Jager, e njohur si NikkieTutorials, e provoi trukun pasi pa një njohës tjetër bukurie që ilustron se si është bërë.

“Më mirë besoni se unë e kam konturuar atë mjekër të dyfishtë, por kjo është një teknikë e re për mua”, tha ajo në krye të videos së saj.

De Jager e filloi pamjen e saj duke marrë një shkop konturimi që ishte disa nuanca më i errët se toni i lëkurës së saj dhe duke bërë një vijë direkt nën nofullën e saj. Më pas ajo vizatoi një vijë paralele pak mbi të në fytyrën e saj.

Arkiva

Kategoritë