Enj, Tet 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Veli Rexha

Dr. Veli Rexha

Infektolog

Klinika Infektive, QKUK, Prishtinë
E hënë - e premte; 07:00 - 14:00
Trajton të gjitha sëmundjet infektive të sistemit nervor, sistemit respirator, gastrohepatobiliar, lëkuror, urogjenital, seksualisht transmisive të shkaktuara nga bakteret, virusët ,myshqet dhe parazitët.

Postime

Arkiva

Kategoritë