Hën, Nën 27, 2023
Banner Top
Banner Top
Dr. Fidan Berisha

Dr. Fidan Berisha

Reumatolog

Shtetëror dhe privat; Prishtinë - Mitrovicë dhe Deçan
E hënë - e shtunë; 16:00 - 20:00 (vetëm me termine).
Diagnostikon dhe trajton sëmundje si: Osteoartritet Artritin rheumatoid Artritin psoriatik Artritin reaktiv Lupusin (Lupus eritematoz sistemik) Polimialgjinë Reumatike Fibromialgjinë Syndromen e lodhjes keonike Skleroderminë Sklerozën sistemike progresive Miozitet Miopatia inflamatore Sindromi Sjogren Spondiliti ankilozues Sarkoidozen Vaskulitet Gigtin Pseudogihti Sëmundja e Paget Osteoporoza Spondiloartropatitë Sindromi antifosfolipid etj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë