Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Besim Demolli

Dr. Besim Demolli

Specialist i reumatologjisë

Poliklinika "EndoCLINIC", Rr: "Holgen Petersen", Banesat "Vëllezërit Asllani" Kati I, nr.4, Prishtina 10000
Çdo ditë, 14᛬30-17᛬00
Diagnostikon dhe trajton sëmundjet që prekin nyjet, tendinet, ligamentet, kockat dhe muskujt. Pra, është i përgatitur enkas për diagnostikim, monitorim dhe trajtimin medikamentoz të të gjitha sëmundjeve reumatike.

Postime

Arkiva

Kategoritë