Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Bajram Ajeti

Dr. Bajram Ajeti

Specialist i mjekësisë familjare dhe specializant i radiologjisë

Ferizaj - Poliklinika CT Beni
E Hënë - E Premte 15:00 - 19:00
Ekzaminimin me ultrazë, edukim shëndetësor, këshilla rreth të jetuarit shëndetshëm dhe parandalimin e sëmundjeve të ndryshme, kontrolla rutine të fëmijëve të moshave të ndryshme dhe përcjelljën e tyre në vazhdimsi, kontrolla të vazhdueshme të të sëmureve kronikë.

Postime

Arkiva

Kategoritë