Enj, Tet 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Agron Hondozi

Dr. Agron Hondozi

Specialist i protetikës stomatologjike

Ordinanca "Avenuedent", Rr. B, Prishtinë
E hënë - e shtunë; 10:00 - 19:00 (të shtunave deri në orën 17:00)
Trajton karieset, shëron dhëmbët e infektuar, bën pastrimin dhe zbardhimin e dhëmbëve. Bën proteza për të moshuar, proteza për drejtim të dhëmbëve. Bën nxjerrjen e dhëmbëve, vulosjen e tyre etj.

Postime

Arkiva

Kategoritë