Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Lidhja mes konsumit të mishit të procesuar dhe vdekjes së parakohshme

Disa studime kanë zbuluar lidhjen mes konsumimit të mishit të procesuar dhe rritjes së rrezikut të sëmundjeve kardiovaskulare dhe vdekjes së parakohshme.

Sasia më e lartë e yndyrave të ngopura në këto ushqime, bashkë me nivel të lartë të kripës ndikojnë në këto sëmundje.

Hulumtimi madje përkrah atë që edhe një sasi e ulët e këtyre ushqimeve është e mjaftueshme për të rrezikuar shëndetin./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë