Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Lëkurë e butë e bebit përmes faculetave Huggies

Të gjithë do të donim një lëkurë si të bebes…

Por, edhe për bebet duhet kujdes i veçantë që t’ua ruani butësinë e lëkurës.

Ata kanë një lëkurë shumë të ndjeshme e cila shumë lehtë mund të irritohet arsye kjo pse duhet t’ua ndërrojmë pelenat me rregull.

E pastrimin më të lehtë dhe më të sigurt mund ta bëni përmes faculetave Huggies.

Përmes tyre ju mund ta mbani lëkurën e bebit tuaj po aq të butë sikurse ditën që ka lindur.

Formula është e thjeshtë, pa alkool, pa aromatizues, pa paraben dhe pa përmbajtje të kemikateve të dëmshme.

Faculetat Huggies janë të testuara dermatologjikisht dhe janë hipoalergjike. 

Përbërësi kryesor është uji I cili pa dyshim, është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre here, arsye kjo pse janë shumë të përshtatshme për bebin tuaj.

Faculetat e lagura Huggies  janë ideale për çdo përdorim, që nga pastrimi i duarve, fytyrës dhe trupit të fëmijës, ato ofrojnë pastrim të përkryer në çdo vend, në çdo kohë.


Youtube

Arkiva

Kategoritë