Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Kur duhet t’i bëni analizat?

Shpeshherë shëndeti merret si i mirëqenë, por që të jetoni gjatë duhet kujdesur për trupin.

Nëse ndiheni të lodhur apo thjesht nuk jeni në formën më të mirë të vetës, është mirë që të filloni t’i bëni analizat e duhura.

Vendi ku ju mund t’i kryeni të gjitha analizat dhe ku mjekët ia lexojnë rezultatet dhe ju ndihmojnë të zbuloni saktë gjendjen tuaj shëndetësore.

Në laboratorin ‘Olive’ mund të kuptoni mbi shëndetin e veshkave, mëlcisë, zemrës, mushkërive, muskujve etj.

Ju gjithashtu mund të monitoroni hipertensionin dhe mund të bëni kontroll për ndonjë efekt anësor të përdorimit të barnave, në veshka ose mëlci. Përndryshe Laboratori “Olive” është i specializuar në: Biokimi, Mikrobiologji, Imunologji, Hematologji, Gjenetikë.

Gjithashtu aty mund të merrni shërbime specialistike në: Endrokrinologji, Kardiologji, Reumatologji, Mjekësi familjare dhe Radiologji. /Familja Jone

Image may contain: sky and outdoor


Youtube

Arkiva

Kategoritë