Mër, Nën 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Ku mund të trajtohen gratë që kanë shtatzëni me rrezik të lartë?

Disa gra shtatzëna kanë më shumë nevojë për kontrolle nga mjekët, në mënyrë që të mos rrezikohet as jeta e saj e as e bebës.

Për këtë arsye nevojitet që të ketë kujdes nga mjekët e specializuar në atë fushë.

Spitali Sirona i njohur për trajtim të shtatzënive me rrezik të lartë dhe kryerje të lindjeve me rrezik. Të gjitha këto i realizon me profesionalizëm dhe përkushtim. Dëshmi janë këta fëmijë që shijojnë jetën pas disa humbjeve të mëparshme të vëllezërve dhe motrave të tyre. Ne bëjmë të lumtur prindërit qe kishin shpresa të humbura. 

Youtube

Arkiva

Kategoritë