Pre, Dhj 1, 2023
Banner Top
Banner Top
Ku mund të ia bëni fëmijës tuaj një chek-up ortopedik?

Ju si prindër duhet të ia kryni të gjitha kontrollet mjekësore fëmijës tuaj. Kontrollet duhet të bëhen të rregullta dhe në mënyrë të detajuar.

Një prej kontrolleve që ju duhet fëmijës tuaj është check-up ortopedik.

Për të kryer një check – up ortopedik ju mund ta vizitoni Olive Medical and Laboratory.

Tek Olive Medical and Laboratory, është një pako e që përfshin: Boshtin kurrizor, krahërorin, gjymtyrëve të poshtme, gjymtyrve të sipërme, formës së ecjes si dhe analizat laboratorike (Vitaminës D, CK, Ca)

Youtube

Arkiva

Kategoritë