Mër, Maj 24, 2023
Banner Top
Banner Top
Koronavirus, sot hyjnë në fuqi masat e reja të qeverisë

Nga sot hynë në fuqi masat e reja.

Që nga sot më 4 maj, do iu mundësohet qytetarëve që të lëvizin të lirë dyherë në ditë nga 90 minuta, paradite dhe padite.

Qeveria e Kosovës apelon tek pronarët e lokaleve që të përcaktojnë numrin e kufizuar të klientëve brenda ku shërbejnë.

Sipas rregullave të reja lejohet një person në 8m2 (metër katror).

Masat e reja do të vlejnë deri më datën 18 maj.

Image may contain: text that says 'Kretanje građana prema pretposlednjem broju ličnog broja podeljeno u dva dela: 90 minuta pre podne, 90 minuta posle podne 04-18 maja 2020 07:00 08:30 Bez rotacije 09:00 0,1,2 10:30 11:00 12:30 3,4,5 13:00 6&7 14:30 15:00 8&9 16:30 17:00 0,1,2 18:30 19:00 3,4,5 20:30 21:00 6&7 7 22:30 8&9'

Youtube

Arkiva

Kategoritë