Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
IKSHPK: Ju lutemi kujdes sepse akoma ekziston rreziku

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës iu ka kërkuar qytetarëve që ta mbajnë distancën fizike dhe mbajtjen e maskave.

 “Lehtësimi i masave është bërë për të na bërë më të përgjegjshëm”.

“Sakrificën tonë për të ruajtur shëndetin ta konsiderojmë si vlerë sublime duke vazhduar me mbajtjen e distancës fizike dhe mbajtjen e maskave në vendet publike”.

“Ju lutemi për kujdes të shtuar deri në shuarjen e plotë të COVID-19”.

“Ju lutemi të keni kujdes sepse akoma ekziston rrezik i përhapjes në vendet ku ka grumbullim të madh të njerëzve”.

“Virusi nuk ka këmbë, andaj mos ia jepni këmbët e juaja sepse do të rrezikoni të gjithë e më së shumti të afërmit tuaj”

“Luten institucionet për mbajtjen e rendit dhe inspektoratet për angazhim të shtuar gjatë ditëve në vijim”.

Youtube

Arkiva

Kategoritë