Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Frutat dhe perimet për reduktimin e dhimbjeve të nyjeve

Dhimbjet e nyjeve, mund të paraqiten për shkak të ndonjë lëndimi ose në raste më të rënda për shkak të artritit.

Nëse vuani nga dhimbjet e nyjeve apo edhe të eshtrave, kjo gjë vështirëson jetën e përditshme.

Por janë disa lloj ushqimesh që mund t’i konsumoni e që ju ndihmojnë në reduktimin e këtyre dhimbjeve.

Frutat përmbajnë shumë vitamina që ndihmojnë gjithë sistemin imunitar.

Perimet si: sipnaqi, brokoli dhe fasulet e kuqe janë të pasura me vitamina dhe fibra që mund të ju ndihmojnë në nyje dhe eshtra./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë