Die, Maj 28, 2023
Banner Top
Banner Top
Fillon fushata e marsit – gratë e suksesshme tregojnë për diskriminimet që kanë pasur (VIDEO)

Ka filluar fushata e marsit në bashkëpunim me grupin “Për familjet në nevojë” dhe “Qendra Mami”.

Kjo fushatë këtë vit ka moto “Mos u dorëzo” dhe ka për qëllim ngritjen e vetëdijes mbi fuqinë e gruas.

“Askush më mirë se ti nuk e di se çfarë mund të bësh” – është sllogani kryesor i kësaj fushate.

Në videon e përgatitur nga Familja Jonë, shihen personazhe të njohura kosovare që shpalosin diskriminimet që kanë hasur nga shoqëria, vetëm pse janë gra.

“Më kanë thënë që gratë e kanë të vështirë të jenë lidere, kinse nuk jemi të guximshme të merremi me vendimet dhe mendimet e të tjerëve”, shprehet kryeparlamentarja Vjosa Osmani.

Më poshtë mund ta shikoni videon:

Youtube

Arkiva

Kategoritë