Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Ekspertët rekomandojnë që të mos aplikoni këtë produkt në fytyrën tuaj

Soda e bukës apo ndryshe e njohur si bikarbonat natriumi, përdoret për të lehtësuar dhimbjet nga urthi.

Është një kimikat i thjeshtë, i përdorur ndonjëherë nga dermatologët për neutralizimin e lëvoreve kimike pas trajtimit shkruan.

Por, a mund të jetë ky një hap për të përdorur sodën e bukës në fytyrën tuaj?

Ekspertët nuk rekomandojnë përdorimin e saj, pasi përdorimi i rregullt i saj mund të dëmtojë lëkurën tuaj, duke ndryshuar pH e saj dhe duke dëmtuar bakteriet natyrore në sipërfaqe që ndihmon në parandalimin e infeksioneve.

Në këtë formë, fytyra juaj do të jetë me e ekspozuar ndaj infeksioneve dhe akneve të ndryshme./

Është një kimikat i thjeshtë, i përdorur ndonjëherë nga dermatologët për neutralizimin e lëvoreve kimike pas trajtimit shkruan Express.co.uk.

Arkiva

Kategoritë