Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Çiftet e lumtura i bëjnë këto gjëra

Kur një cift është në lidhje, ata duan që lidhja e tyre të zgjasë dhe të jetë e lumtur.

Që një lidhje të jetë e lumtur duhet që të dy partnerët të japin dicka nga vetja.

Sipas psikologeve, që një lidhje të jetë e sukseshme duhet t’i ketë këto gjëra:

Të jenë miq me njëri – tjetrin

Nëse dëshironi që lidhja juaj të jetë e lumtur, ju duhet të jeni miq me partnerin.

Së paku gjashtë orë në javë vetëm me njëri – tjetrin

Psikologu, John Gottman, ciftet duhet që së paku gjashtë orë në javë të infestojnë në dashurinë e tyre.  Ai madje ka edhe një formule për kët gjë

Lamtumirat: Duhet që t’i jepni partnerit një përqafim të ngrohtë.

Përshëndetjet: Një përqafim dhe puthje të zjarrtë

Admirimin dhe mirënjohja: Sipas Gottman, ciftet duhet që të shprehin sa shumë janë të lumtur që janë në jetët e njëri-tjetrit.

Takime natën: Ai sugjeron që së paku njëherë në javë të keni një takim gjatë natës/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë