Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top

Gjatë ditës së sotme një dron ka rënë në lagjen Bair të Mitrovicës.

Ende nuk dihet se nga kush është lëshuar ky dron, ndërsa Policia e Kosovës nuk ka dhënë detaje lidhur me rastin.

Sipas fotografisë droni nuk është i thjeshtë dhe se në të ka disa paisje vëzhguese.

Ndërkaq, siç mësohet Policia tashmë ka shkuar në vendin e ngjarjes.

 

Arkiva

Kategoritë