Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Ata që hanë në mbrëmje preken nga shumë sëmundje

Hulumtimet tregojnë që koha kur hamë ushqim, luan rol qenësor në tërë shëndetin tonë.

Një studim i fundit, ka treguar që të ngrënit herët në mëngjes, ndihmon humbjen e peshës, kurse  ngrënia në orët e vona të ditës, mund të ndikojë në shtimin e peshës.

Këto studime, gjithashtu lidhin ushqimin në mbrëmje me një sërë sëmundjesh si: diabetin dhe sëmundjet e zemrës.

Sipas Universitetit të Columbias, personat që ushqehen gjatë natës kanë më shumë tendencë të preken nga presioni i gjakut e kolesteroli./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë