Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
5 të vdekur dhe 237 raste pozitive me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë shënuar edhe 237 raste të reja pozitive me Covid-19. Kjo u bë e ditur përmes raportit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë. Ndërkohë 5 persona llogariten si të vdekur brenda 24 orëve të fundit si pasojë e Covid-19.

Megjithëkëtë, 139 persona të tjerë janë shëruar nga koronavirusi. Ndërkaq janë testuar 555 mostra të dyshimta.

Numri total i rasteve pozitive në Kosovë është 6.917 raste nga 33.844 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2, me gjithsej 169 raste të vdekjes të cilët kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese.

Derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 3.753 raste, kurse numri i rasteve aktive është 2.995.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 71 raste, komuna Gjakovë 27 raste, komuna Mitrovicë 24 raste, komuna Gjilan 16 raste, komuna Ferizaj 16 raste, komuna Fushë Kosovë 11 raste, komuna Podujevë 9 raste, komuna Pejë 8 raste, komuna Vushtrri 8 raste, komuna Viti 7 raste, komuna Klinë 6 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Kamenicë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Obiliq 3 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe nga 1 rast komunat: Dragash, Prizren, Kaçanik, Shtime dhe Suharekë.

Arkiva

Kategoritë