Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Ushqimet që ndihmojnë luftimin e migrenës

Migrena është si një mysafir i padëshiruar, i cili futet në mënyrë të panjohur dhe është e vështirë të largohet.

Mund të ndodh që të keni shpesh dhimbje koke dhe të mos dini arsyen. Sigurisht, ju merrni pilula për të provuar të kuroni dhimbjen tuaj, por këto ilaçe janë të përkohshme, domethënë dhimbja e kokës mund të kthehet nga çasti në çast.

Këtu është diçka tjetër që mund të bëni – ndryshoni dietën tuaj. Ndërsa ekzistojnë disa ushqime që shkaktojnë migrenë, ka të tjera që mund t’ju ndihmojnë të parandaloni atë pa asnjë përpjekje.

1. Avokado

2. Fiqtë

3. Salmoni

4. Patate të ëmbla

5. Shalqinjtë dhe karotat

6. Quinoa

7. Kosi

8. Lëngu i limonit./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë