Mër, Shk 21, 2024
Banner Top
Banner Top
Si ta ndaloni xhelozinë në një lidhje?

Secila lidhje e gjatë ka nevojë për durim dhe punë nga të dy partnerët.

Që një lidhje të jetë e shëndetshme, aty nuk duhet të ketë situata toksike dhe xhelozi.

Për t’i mënjanuar këto dy aspekte që shkatërrojnë secilën lidhje duhet që të ketë komunikim dhe t’i bëni këto gjëra:

T’i respektoni ndjenjat e tjetrit

Të debatoni në mënyrë objektive

Duhet t’i besoni partnerit

T’i shprehni ndjenjat në mënyrë të arsyeshme

Të respektoni hapësirën personale të njëri – tjetrit/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë